Dirigent

 

Op het Prins Claus Conservatorium in Groningen ontdekte ik tijdens de lessen van Louis Buskens wat mijn passie is; het dirigeren van- en werken met koren. Daarom heb ik inmiddels drie keer aan de Kurt Thomas Cursus deelgenomen (Groep B, C – met klein ensemble, en groep D – met professioneel kamerkoor), heb ik de Applicatieopleiding Koordirectie en Pre-Master Koordirectie in Utrecht gevolgd en ben ik op dit moment bezig met de Master Koordirectie aan het Utrechts Conservatorium bij Rob Vermeulen. Deze zomer zal ik voor de laatste keer deelnemen aan de Kurt Thomas Cursus; dit maal in groep E met strijkorkest en groot koor.

Momenteel ben ik de vaste koordirigent bij de volgende koren:


Vox Flevium
Vox Flevium is een ambitieus kamerkoor in Swifterbant, die geniet van prachtige koorklanken in allerlei stijlen van de klassieke muziek. Van oude muziek tot hedendaags, niks gaat het koor uit de weg. Naast de ambitie vindt het koor het ook belangrijk tijd te maken voor gezelligheid, elkaar beter te leren kennen. Het gevolg: Vox Flevium is een erg hechte groep zangers, waar ik met veel plezier voor sta. Meer informatie: http://www.voxflevium.nl/

 

_WF30400

 

Vocal@Motion
Vocal@Motion uit Steenwijk is meer een Vocal Group dan een koor. ‘Net even anders’ is hun motto en dit uit zich ook in het repertoire: musical, jazz, close harmony, maar ook Afrikaanse liederen en een tikkeltje pop. Met ongeveer 18 leden zijn ze erg bewegelijk en enthousiast, maar willen ze ook vooral veel kwaliteit bieden. Sinds mei 2015 ben ik hun dirigent.
Voor meer informatie: http://vocalatmotion.com/